Kommende events

Plan for fadderuken 2021 !

Dette er oversikten over hvordan fadderuken høsten 2021 blir! Fadderuken blir i år som i fjor noe annerledes pga. covid-19. Lingua tar dette på alvor slik at både faddere og fadderbarn skal føle det er trygt å være med på fadderuken. Det blir likevel mye moro og vi tror det blir en knallbra fadderuke!

For mer info om fadderuken:
-  Facebook: @linguafadderordning
-  Instagram: @lingua_fadderordning

Fadderuken 2021


Fadderuken sparkes i gang på immatrikuleringsdagen mandag 16.august og varer i ca. to uker. 

Det er Lingua Fadderordning som arrangerer fadderuken for alle studieprogrammene på Campus Tunga. Lingua er kun drevet av studenter med et styre hvor samtlige studieprogrammer er representert. 

Alle på barnevern vil komme på faddergruppe med andre barnevernstudenter. Fadderne er hovedsakelig studenter fra 2.klasse. 

Detaljert program for fadderuken vil snart publiseres!

Følg Baris på:
- Facebook og Instagram @linjeforeningenbaris 

Følg Lingua på:
- Facebook @linguafadderordning
- Instagram @lingua_fadderordning


Skoleåret 20/21


Det har selvfølgelig blitt arrangert mye færre arrangementer dette året enn vi i styret hadde ønsket. Vi holdt på vår månedlige quiz som ble gjort digitalt. I tillegg spilte vi fotballkamp, arrangerte digital malekveld og et inspirerende foredrag av Marius Løken som overlevde Halloween-drapet 2011. 


Koronaløpet 2021 ble arrangert fra 15.april - 15.mai. I disse konkurrerte vi mot flere andre linjeforeninger i å fullføre flest km utendørs. Vi endte opp på 2. plass, kun slått av Fysio.


Fotballkamp


Lørdag 24.oktober arrangerte vi fotballkamp i godværet!

Stillingen ble til slutt 7-1 til laget bestående av både 1. og 2.klassinger! 

Halloween 2020

OPPDATERING: 

Arrangementet er avlyst pga. covid-19.


  Stipendpils


  Første torsdag etter stipend arrangerer vi stipendpils med quiz. 

  Arrangement blir publisert på linjeforeningens facebookside for medlemmer.

  Sport er topp


  Linjeforeningen Baris har et fotballag i både første og andre trinnet på linja. Alle som vil bli med på kamper og treninger er hjertelig velkommen. Senere treninger og kamper blir postet i vår facebookgruppe for medlemmer av linjeforeningen BARIS.

  I tillegg har vi en friluftsliv-gruppe som arrangerer turer som det er mulighet for å bli med på.

  Halloween 2019


  Vi feiret og festet Halloween 2019 på utestedet The Mint torsdag 31 oktober. Det var en morsom og vellykket fest med de andre linjeforeningene på Tunga, i tillegg til linjeforeningene Elektra og Spanskrøret. 

  Det gledes til halloween 2020 allerede!

  Åre 2020

  Vi planlegger som i 2019 å arrangere tur til Åre. Dette vil bli helgen 16.-19. januar. Her kan alle medlemmer av linjeforeningen kjøpe billetter til buss (så langt billettene rekker) til Åre å bli med på tur!

  Følg med videre...

  Vi har flere kommende events i planleggingsfasen. Følg med videre!